វគ្គបណ្តុះបណ្តាលស្តីពី៖ លក្ខខណ្ឌតម្រូវរបស់សហភាពអឺរ៉ុបលើសម្ភារវេចខ្ចប់ផលិតផលម្ហូបអាហារ

ព្រឹត្តិការណ៍ និងការបណ្តុះបណ្តាល

វគ្គបណ្តុះបណ្តាលស្តីពី៖ លក្ខខណ្ឌតម្រូវរបស់សហភាពអឺរ៉ុបលើសម្ភារវេចខ្ចប់ផលិតផលម្ហូបអាហារ

កាលបរិច្ឆេទ: Mon 29th Apr 2024
Start Time: ២​ រសៀល
End Time: ៣ៈ៣០ រសៀល
ទីតាំង: Zoom (អនឡាញ)
ទូរស័ព្ទ:
អ៊ីមែល:
Organizer: ថ្នាលស្រាវជ្រាវ នវានុវត្តន៍ និងបច្ចេកវិទ្យាអាហារ (FTRIP) រៀបចំសិក្ខាសាលានេះក្រោមគម្រោងអភិវឌ្ឍន៍ជលផលក្រោយប្រមូលផល (CAPFISH-Capture) ដែលគាំទ្រថវិកាដោយ សហភាពអឺរ៉ុប (EU) និងអនុវត្តរួមគ្នាដោយ រដ្ឋបាលជលផល និងអង្គការ UNIDO។
Target Group: ម្ចាស់អាជីវកម្ម និងសហគ្រាសធុនតូច និងមធ្យម

ប្រសិនបើលោកអ្នកមានបំណងនាំផលិតផលម្ហូបអាហាររបស់សហគ្រាសលោកអ្នកទៅកាន់ទីផ្សារអឺរ៉ុប សូមចូលក្នុងវគ្គបណ្តុះបណ្តាលអនឡាញរបស់យើងដើម្បីទទួលបានចំណេះដឹងបន្ថែម ជាពិសេសអំពីការបំពេញតាមលក្ខខណ្ឌតម្រូវ និងបទបញ្ញត្តិផ្សេងៗរបស់ទីផ្សារអឺរ៉ុប។ សូមកុំមើលរំលងឱកាសដ៏មានតម្លៃនេះ ដើម្បីធ្វើឲ្យអាជីវកម្មររបស់លោកអ្នកកាន់តែជោគជ័យ។

Additional Information:

ចូលមើលវេបសាយដើម្បីទទួលបានព័ត៌មានបន្ថែម និងចុះឈ្មោះ