វិធីសាស្រ្ដថែរក្សាគុណភាពអាហារសម្រាប់សហគ្រាសធុនមីក្រូ តូច និងមធ្យម

ព្រឹត្តិការណ៍ និងការបណ្តុះបណ្តាល

វិធីសាស្រ្ដថែរក្សាគុណភាពអាហារសម្រាប់សហគ្រាសធុនមីក្រូ តូច និងមធ្យម

កាលបរិច្ឆេទ: Fri 23rd May 2025
Start Time: 8am
End Time: 12pm
ទីតាំង: វិទ្យាស្ថានជាតិវិទ្យាសាស្ត្រ បច្ចេកវិទ្យា និងនវានុវត្តន៍
ទូរស័ព្ទ:
អ៊ីមែល:
Organizer: វិទ្យាស្ថានជាតិវិទ្យាសាស្ត្រ បច្ចេកវិទ្យា និងនវានុវត្តន៍
Target Group: សហគ្រាសធុនមីក្រូ តូច និងមធ្យម

វិទ្យាស្ថានជាតិវិទ្យាសាស្ត្រ បច្ចេកវិទ្យា និងនវានុវត្តន៍ នឹងរៀបចំកម្មវិធីបណ្ដុះបណ្ដាលស្តីពី «វិធីសាស្រ្ដថែរក្សាគុណភាពអាហារសម្រាប់សហគ្រាសធុនមីក្រូ តូច និងមធ្យម» នៅថ្ងៃទី២៣ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០២៥ ខាងមុខនេះ នៅវិទ្យាស្ថានជាតិវិទ្យាសាស្ត្រ បច្ចេកវិទ្យា និងនវានុវត្តន៍ រាជធានីភ្នំពេញ។ ក្នុងគោលបំណងដើម្បីផ្តល់ចំណេះដឹងផ្នែកបច្ចេកទេសពីវិធីសាស្រ្ដថែរក្សាម្ហូបអាហារ និងពង្រឹងចំណេះដឹងអំពីសុវត្ថិភាព និងគុណភាពអាហារឱ្យកាន់តែប្រសើរ។

Additional Information:

ចូលមើលវេបសាយដើម្បីទទួលបានព័ត៌មានបន្ថែម និងចុះឈ្មោះ